Som konsument är det en mängd olika aspekter att ta hänsyn till när man handlar. Det ska först och främst vara gott och gärna också vara nyttigt. Med nyttigt inkluderas antal kalorier, tillsatser, fettkvalitet, GI-värde etc. Och gott, vi har alla olika preferenser så ju fler som ska äta maten desto svårare blir just smaklighetsaspekten. Sedan har vi miljöaspekten. Som konsument kanske man tänker att det inte spelar så stor roll vad just jag gör. Men ur ett samhällsperspektiv, tänk om alla tänkte så?
Som en aktör i den här branschen måste man tänka ur ett samhällsperspektiv när det gäller alla aspekter. Vi måste se till att recepten är goda, att alla tycker det. Vi måste också se till att alla recept samtidigt är nyttiga. Miljöaspekten är för oss otroligt viktig eftersom vi inte bara handlar mat till oss själva utan förser en mängd hushåll med mat och skulle kunna, med fel val, göra en stor miljöpåverkan. Många aspekter är det och de är alla en del av vår vardag på Handlat och Klart.
25 februari 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar